Vastuullisuusviestintä

Vastuullisuusteot ja niistä viestiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Mellakan vastuullisuusviestinnän asiantuntijat auttavat yrityksiä jalostamaan vastuullisuuskysymykset kiinnostavaksi viestinnäksi. 

Yrityksen toimintatapojen kehittäminen entistä vastuullisemmaksi on jokaisen yrityksen vastuulla. Kuluttajat vaativat yrityksiltä selkeää ja totuudenmukaista vastuullisuusviestintää. Oikeanlainen vastuullisuusviestintä on yrityksen brändimielikuvan ja tietyissä tapauksissa jopa liiketoiminnan kannalta äärimmäisen tärkeää. Yksikään yritys ei halua viherpesun leimaa kontolleen.

Mellakan asiantuntijat auttavat yrityksiä suunnittelemaan vastuullisuusviestinnän kehittämistä pitkällä aikajänteellä, sillä muutos ei tapahdu hetkessä. Kokenut tiimimme työskentelee asiakkaan rinnalla, auttaa laatimaan tiekartan vastuullisuusviestinnän kehittämisen tueksi ja löytämään  yrityksen ydinliiketoiminnan kannalta olennaiset näkökulmat. Mellakan laadukkaat workshopit haastavat yrityksen edustajia pohtimaan vastuullisuuskysymyksiä entistä laajemmin ja osana yrityksen kokonaisvaltaista tekemistä. 

Tuotelistaus

  1. Vastuullisuusviestintä
  2. Sisällöntuotanto
  3. Konsultointi ja valmennus
Mellakka lukuina

8,5 M€

liikevaihto vuodessa

40+

mellakkalaista

40+

vaikuttajaa

350+

tapahtumaa vuodessa

500+

projektia vuodessa

150+

asiakasta vuodessa