Palvelut

Mellakka on digitaalisen ajan PR-toimisto, joka rakentaa brändeille näkyvyyttä kaikin mahdollisin keinoin kotimaassa ja kansainvälisesti. Tarjoamme työkalut ja ratkaisut kaikenkokoisiin sosiaalisen median, viestinnän, vaikuttajamarkkinoinnin ja tapahtumatuotannon tarpeisiin.

Tiedämme, miten idea, brändi tai yrityksen strategia kiteytetään vaikuttavaksi viestiksi ja miten viestistä tehdään uutinen, puheenaihe ja ilmiö. Luovasti, analyyttisesti, tuloksellisesti ja tehokkaasti.

Työskentelemme intohimolla, vahvalla näkemyksellä ja raikkailla ideoilla. Ammattitaitoinen tiimimme koostuu monipuolisista viestinnän, vaikuttajamarkkinoinnin, tapahtumatuotannon ja sosiaalisen median osaajista.

Viestintä ja mediasuhteet

Mellakka tarjoaa monipuolisia viestinnän palveluita kokonaisvaltaisella otteella strategiasta käytännön toteutukseen. On kyse sitten viestien kiteyttämisestä, sisällöntuotannosta tai mediaviestinnästä, Mellakalta löytyy tarvittava osaaminen ja tekijät.

Lue lisää →

Vaikuttajat

Vaikuttajayhteistyöt ovat erinomainen vaihtoehto yrityksen oman viestinnän ja markkinoinnin täydentämiseksi. Mellakka tekee yhteistyötä kaikkien vaikuttajien kanssa ja räätälöimme vaikuttajatekemisen aina asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Lue lisää →

Tapahtumat

Tapahtumat ovat tehokas keino luoda brändille näkyvyyttä. Joskus tapahtuma on itse keskiössä, toisinaan se on väline näkyvyyden laajentamiselle. Mellakalla on pitkä historia tapahtumien toteuttamisesta ja niiden vaikuttavuuden kasvattamisesta viestinnän, vaikuttajamarkkinoinnin ja sosiaalisen median keinoin. 

Lue lisää →

Sosiaalinen media ja sisällöntuotanto

Sosiaalinen media on yrityksen portfolio ja yksi tärkeimmistä alustoista brändimielikuvan rakentamiseen. Mellakan someasiantuntijat auttavat yrityksiä kasvattamaan näkyvyyttään onnistuneesti kaikissa kanavissa TikTokista LinkedIniin.

Lue lisää →

Strateginen suunnittelu

Onnistuneen viestinnän edellytyksenä on selkeä strategia ja yrityksen tavoitteisiin pohjautuva suunnitelma. Mellakka tarjoaa laaja-alaista näkemystä ja vankkaa ammattitaitoa strategisen suunnittelun tueksi ja asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Lue lisää →

Vastuullisuusviestintä

Vastuullisuusteot ja niistä viestiminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Mellakan vastuullisuusviestinnän asiantuntijat auttavat yrityksiä jalostamaan vastuullisuuskysymykset kiinnostavaksi viestinnäksi. 

Lue lisää →

Kriisiviestintä

Varautuminen ja potentiaalisten skenaarioiden tunnistaminen etukäteen on oleellinen osa kriisiviestinnän suunnittelua. Hyvä valmistautuminen tekee nopeasti eteneviin tilanteisiin reagoimisesta sujuvampaa ja takaa yhtenäisen sekä tehokkaan viestinnän. Mellakalla on vuosien kokemus erilaisten kriisiviestintätilanteiden hoitamisesta.

Lue lisää →

Konsultointi ja valmennus

Muuttuvassa maailmassa yritys tarvitsee näkemystä ja analyyttistä ajattelua päätöksenteon ja liiketoiminnan kehityksen tueksi. Mellakan asiantuntijat valmentavat yrityksiä kaikissa viestinnällisissä tarpeissa aina mediasuhteista, kriisiviestintään ja vastuullisuusviestinnästä sometekemiseen.

Lue lisää →
Mellakka lukuina

8,5 M€

liikevaihto vuodessa

40+

mellakkalaista

40+

vaikuttajaa

350+

tapahtumaa vuodessa

500+

projektia vuodessa

150+

asiakasta vuodessa