Kansainvälisen tason PR:ää, tapahtuma­tuotantoa ja vaikuttaja­markkinointia

Mellakan ydin on yhdistää markkinointiviestinnän osa-alueet pelaamaan mahdollisimman hyvin yhteen. Ajattelemme kenttää laajasti ja haemme ratkaisuita sen mukaan, miten tavoitamme haetun kohderyhmän mahdollisimman tehokkaasti, erottuvasti ja vaikuttavasti.

Mellakka toimii voimakkaassa liikkeessä olevassa markkinassa, jossa osittain samanlaisia palveluita tarjoavat mainostoimistot, mediatoimistot, vaikuttajamarkkinointitoimistot, sometoimistot, viestintätoimistot, tapahtumatoimistot ja PR-toimistot.

Mellakan tekemistä ohjaa vahva yhteishenki, analyyttinen lähestyminen asiakkaan tarpeisiin, yllättävät luovat ratkaisut, luja kädet savessa ja kauneus asuu yksityiskohdissa -asenne ja tiukka keskittyminen toimenpiteiden vaikuttavuuteen. Teemme mielellämme töitä osana asiakkaan tiimiä, vahvasti yhdessä samaan suuntaan kulkien.

Mellakan projektien skaala on mieletön aina ravintoloista ruoan alkutuotantoon, yhteiskunnallisesta viestinnästä teknologiayrityksiin, oopperasta metallimusiikkiin, bisneksestä kriisiviestintään ja tietenkin juomiin ja lifestyleen.

Vahvuuksiamme ovat maineen rakentaminen ja muuttaminen, kansainvälinen PR, ansaittu näkyvyys mediassa, vaikuttajamarkkinointi, tapahtumamarkkinointi, markkinointiviestintä, sosiaalinen media ja monipuolinen sisällöntuotanto.

Asiakkainamme on isoja, keskikokoisia ja pieniä suomalaisia ja kansainvälisiä brändejä. Tunnettuja ja niitä, joiden tunnettuutta saamme rakentaa.

Mellakka Helsinki perustettiin vuonna 2013. Nyt meitä mellakkalaisia on yli 40 ja Mellakoita kolme – PR- ja viestintätoimisto Mellakka Helsinki ja tapahtumatuotantotoimisto Mellakka Events sekä manageri- ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Mellakka Management, jonka riveihin sisältyy reilut 40 vaikuttajaa.

Mellakan toimisto sijaitsee Pursimiehenkadulla Helsingissä. Olemme osa N2-konsernia, jonka osaomistaja on maailman suurin markkinointiviestintäketju WPP.

Mellakalle töihin? Katso tästä avoimet työpaikkamme!

Mellakka lukuina

8,5 M€

liikevaihto vuodessa

40+

mellakkalaista

40+

vaikuttajaa

350+

tapahtumaa vuodessa

500+

projektia vuodessa

150+

asiakasta vuodessa