Kriisiviestintä

Varautuminen ja potentiaalisten skenaarioiden tunnistaminen etukäteen on oleellinen osa kriisiviestinnän suunnittelua. Hyvä valmistautuminen tekee nopeasti eteneviin tilanteisiin reagoimisesta sujuvampaa ja takaa yhtenäisen sekä tehokkaan viestinnän. Mellakalla on vuosien kokemus erilaisten kriisiviestintätilanteiden hoitamisesta.

Varautuminen ja potentiaalisten skenaarioiden tunnistaminen etukäteen on oleellinen osa kriisiviestinnän suunnittelua. Kriisiviestintäsuunnitelman laatiminen on kaiken perusta. Myös organisaation jäsenten perehdyttäminen ja mediavalmennus on olennainen osa hyvää varautumista.

Kriisiviestinnässä aika ja nopeus on valttia. Hyvä valmistautuminen tekee usein nopeasti eteneviin tilanteisiin reagoimisesta sujuvampaa ja takaa yhtenäisen ja tehokkaan viestinnän tilanteen eskaloituessa. Joskus tarve voi yksinkertaisesti olla huolestuttavan aiheen sparraukselle. Toisinaan tilanne taas vaatii laajempaa maineenhallintaa, akuuttia kriisiviestintää sekä jälkipyykin hoitamista. Potentiaalisten kriisitilanteiden tunnistaminen hyvissä ajoin mahdollistaa kriisin kääntämisen parhaimmassa tapauksessa jopa viestinnälliseksi voitoksi. 

Mellakalla on vuosien kokemus erilaisten kriisiviestintätilanteiden hoitamisesta niin yksityishenkilöille, massatapahtumille kuin yrityksille ja eri toimialoille. Arkaluonteiset aiheet käsitellään aina luottamuksella ja tarvittaessa yhdessä lakimiehen avustuksella.

Kriisiviestinnän luottamuksellisuuden vuoksi referenssiluettelossamme ei ole kriisiviestintätöitämme. Mutta kerromme osaamisestamme mielellämme lisää!

Tuotelistaus

  1. Akuutti kriisiviestintätyö
  2. Kriisiviestintäsuunnitelmat
  3. Kriisiviestinnän koulutus
  4. Mediaseuranta ja analytiikka
Mellakka lukuina

8,5 M€

liikevaihto vuodessa

40+

mellakkalaista

40+

vaikuttajaa

350+

tapahtumaa vuodessa

500+

projektia vuodessa

150+

asiakasta vuodessa