Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönen

Mikä voisi mennä pieleen, kun kutsuu karaokebaarin vähän liian täyteen toimittajia ja istuttaa heidän eteensä kahdeksi tunniksi formulakuljettajan, jonka tavaramerkki on vähäpuheisuus? Kun pieteetillä tekee, niin ei tietenkään mikään.

Kari Hotakaisen kirjoittama Tuntematon Kimi Räikkönen -kirja julkaistiin elokuussa. Kirjaa on myyty jo yli 200 000 kappaletta ja samalla kirja on noussut Suomen kaikkien aikojen myydyimmäksi urheilukirjaksi. Ensimmäisen viikon aikana kirjasta tehtiin yli 600 lehtijuttua.

Tämä kaikki saavutettiin yhdellä tarkoin koordinoidulla pressitilaisuudella, muuta ei tarvittu. Klikkaa ja lue lisää.

”Varhaisessa vaiheessa Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjaprojektia totesimme, että kirjan lanseeraus sekä mediastrategian luominen tulevat vaatimaan sen kaltaista PR-puolen osaamista, josta meillä ei ole kustantamona kokemusta. Tästä alkoi Mellakan kanssa erittäin antoisa ja stressitön yhteistyö, jonka lopputuloksena täydellisesti läpi vedetty kirjan lanseerauspäivä. Tätä lopputulosta voi vain ihmetellä: satoja lehtijuttuja, suoraa lähetystä usean eri kanavan voimin tilaisuudesta sekä ennätysmyynti kirjalle. Kaikki tämä kuitenkin vailla kiirettä ja kirjailijaa sekä päähenkilöä kunnioittaen. Emme kustantamona voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen. Olemme jatkaneet yhteistyötä tämän jälkeen menestyksekkäästi, ja voin lämpimästi suositella kokemusten perusteella Mellakka Helsinkiä kaikille.”
– Arto Forsten, Myynti- ja markkinointipäällikkö, Kustannusosakeyhtiö Siltala

Kuva: Hannes Paananen