Sunrise Avenue

This is the End. Joulukuun alussa hotelli Clarionin Sky Roomissa oltiin suurten uutisten ja tunteiden äärellä. Yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä Sunrise Avenue oli päättänyt lopettaa. Koska uutinen oli kansainvälinen, päätettiin myös itse asia julkaista kansainvälissä pressitilaisuudessa, joka striimattiin suorana yhtyeen kanavien kautta ympäri Eurooppaa.

Tapahtumalle luotiin pieteetillä uutisen arvoiset puitteet ja tilaisuuteen kutsuttiin median lisäksi yhtyeen faneja ympäri Eurooppaa. Tavoitteena oli näyttää uutisen mittakaava, välittää lopetuspäätöksen tunnelmat ja jättää tapahtumasta laadukas digitaalinen jalanjälki.

”Stadikat ympäri Eurooppaa eivät olisi tulleet täyteen, jos Mellakan jengi ei olisi keksinyt ajatusta kansainvälisestä pressitilaisuudesta ja toteuttanut sitä totaalisen timanttisesti. Kohtaan harvoin ammattilaisia, joilla on rohkea ja luova mieli ja samaan aikaan kyky viedä visiot maaliin. Mun yhteistyö Mellakan kanssa ei pääty Sunrise Avenuen lopettamisen myötä. Mä haluan että mun ”kiekkojoukkueessa” on jatkossakin luova ja luotettava sentteri, jolla raksuttaa koko ajan kypärän alla ja johon voin luottaa kun vastustaja jyrää. Ja jonka kanssa on hauskaa pelata.”
– Samu Haber